27 اسفند 1402

جرائم سایبری و اقدامات خلاف قانون

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه پیامکی اومده شما درسال جاری با شماره حساب بنده با چندتا شماره حساب پول واریز کردم که برا دوتا از شماره حسابام پیام اومد فعالیت داشتید توسط سامانه هوشمند رویت شده است که مجازات برای افراد حرفه ای 12سال حبس هست الآن چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوال شما خیلی مفهوم نیست و اینکه دقیقا چی میخواید محتوای پیامک شکواییه نیست ظاهرا و نیاز نیست کاری انجام بدید فعلا اما اگر چنین نیست بهتره مشاوره تلفنی رزرو کنید تا کاملا درک مفهوم بشه