28 اسفند 1402

شکایت مزاحمت همسایه مجاور

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خواسته من این هست حالا که همسایه رفته از من بابت پرتاب سنگ به داخل حیاط از من شکایت کرده من محکوم هستم
ولی سگ همسایه هم خیلی صدا میداد که من سنگ پرتاب کردم
یک ماهه گفته بودم بهشون که سگ صدا میدهد ولی توجهی نکرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام پیشنهاد می گردد شما نیز به جهت مزاحمت ایجاد شده ناشی از صدای سگ از نامبرده شکایت نمایید و با تماس به پلیس 110 موضوع را صورتجلسه و با ثبت درخواست تنظیم متن شکواییه در پروفایل بنده متن شکواییه را دریافت و شکایت خود را ثبت نمایید.