28 اسفند 1402

فروش فیلترشکن و مسدودی حساب بانکی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود ، حساب بانکی من بخاطر فروش فیلترشکن مسدود شده چند ماه پیش و پیگیری نکردم و کلا تعداد خیلی اندکی فروش داشتم که بسته شد الان میخواستم بدونم برای باز کردن حساب باید چه فرآیندی انجام بشه ؟؟ و اینکه مجازاتی تعیین میشه ممنون میشم کامل توضیح بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی به احتمال فراوان با دادن تعهد حساب شما از مسدودی خارج خواهد شد