28 اسفند 1402

توهین به اشخاص عادی

دسته بندی : کیفری | توهین
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 4 سال پیش پرونده ای باز شد با موضوع توهین به شخصی ولی به گفته خود شاکی همون سال رضایت میده و پرونده بسته شده و امروز بعد از این چند سال ابلاغیه ای دریافت شده و مجازات نقدی و شلاق تعیین شده با دلایل شکایت شاکی.استعلامات صورت گرفته . متن پیامک های ارسالی .عدم حضور متهم در جلسه در صورتی که هنوز شاکی ادعا دارد همون سال رضایت داده علت باز شدن دوباره پرونده چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، توهین از جرایم قابل گذشت هست و بعد از یک سال در صورت رضایت یا عدم پیگیری شاکی مشمول مرور زمان میشه و بعد از 4سال اجرائیه آن صادر نمیشه، پیگیری کنید شاید شخص دیگری از شما اخیرا شکایت کرده است.