29 اسفند 1402

آیا میتوان علیه شخصی که ابا ایشان رتباط برقرار شده در حالیکه بیما ر بوده شکایت کرد؟

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ،بنده با پارتنرم از روی عشق رابطه برقرارکردم و نمیدونستم ایشون با فرد دیگه ای هم رابطه داشتن، فقط یبار گفته بود دوس دارم تنوع ولی با کسی نبودم جز تو
ولی خب من آلوده به ویروس اچ پی وی کرده میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم و جرمش چیه؟چون ایشون میگه با رضایت خودت اومدی درحالیکه من در جریان مریضیشون نبودم ،خودشم میگه نمیدونستم ولی بالاخره میدونسته رابطه برقرارکرده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه آگاهانه وعالما و عامدا بقصد مبتلا کردن شما ارتباط برقرار کرده و می توانید علیه او طرح شکایت کنیدموفق باشید.