29 اسفند 1402

اقامه دادخواست فسخ و تخلیه مورد اجاره

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده ی زمین رو به پدافند هوایی ارتش اجاره دادم و قرارداد ثبتی هم دارم .الان یک ماه و نیم هست که داخل زمین هستن ولی کرایه رو پرداخت نکردن و هی فقط جواب سربالا میدن.قصد شکایت بر علیه اون ارگان و حفاظت رو دارم هم برای تاخیر و هم برای این اذیت کردن ها .چکاری میتونم انجام بدم .قرار پرداخت رو گذاشتن ساعت سه و نیم شب دیروز و بازم پرداخت نکردن .الان باید چکار کنم
با تشکر ❤️

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما ابتدا در دفتر خدمات قضایی برای موجر اظهارنامه ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه اجاره بهای قرارداد اجاره و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید اگر در قرارداد شرط فسخ و تخلیه ذکر شده باشد امکان اقامه دادخواست فسخ قرارداد و تخلیه وجود خواهد داشت