توهین و مشاجره در فضای مجازی

دسته بندی : کیفری | توهین
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خسته نباشید
ببخشید بنده در یک گروه تلگرامی همکاران با یک نفر مشاجره کردم و ایشون تهدید کرد که شات گرفته و میبره حراست اداره
میخواستم بدونم ایا میتونه اثبات کنه چیز خاصی رو ؟
درواقع بدترین ماجرای بحث این بود که ایشون گف هرخر و سگی مدرک دکتری دارن
بنده هم در جواب گفتم نسبت پدر و مادرت چی بوده که اینقدر بی ادبی
پیامهارو پاک کردم اما ایشون گف شات گرفتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی به محتوای رد و بدل شده و فرستاده شده متفاوت خواهد بود ولی در کل پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی داشته باشید و در خصوص چگونگی دفاع و رفع اتهام کمک بگیرید