اثبات مالکیت دو دعوی توامأ رسیدگی می شود؟

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مادرم دادخواستی داد بر علیه برادرم که زمین ارثی اش رو با استشهادیه و مهر شورا به نام خودش سند گرفته.حالا یه قطعه زمین خواهر مامانم هم کنار زمین مادرم بود که چند سال پیش فروخت و یه برگه مبایعه نامه هست که نوشته خواهر مامانم زمینش ارثی پدریش و در مجاورت خواهرش بود و فروخت.این دو قطعه زمین ارثی پدری بود و شفاهی تقسیم شد.حالا دادگاه قرار استماع دعوا صادر کرده.میگه اول باید اثبات مالکیت پدر دوتا خواهر انجام بشه و احراز بشه مالک پدرشون بوده.این زمین 50 سال پیش تقسیم شفاهی شده خب اگه مال پدرشون نبود چجوری خواهر مامانم با یه مبایعه نامه که داریم زمینشو فروخت..دیگه این مشخص باید باشه واسه قاضی.الان بهترین راه حل چیه..الان چرا ما باید اول دادخواست اثبات مالکبت پدربزرگم رو بدیم؟خب وقتی دادخواست اثبات مالکیت مادرم دادیم.اگه با شهادت شهود مالکیتش اثبات بشه مالکیت پدرش هم اثبات میشه دیگه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام لزوما اثبات مالکیت مادر اثبات مالکیت پدر مادر یا پدر بزرگ را به همراه ندارد لذا لازم است به موازات اثبات مالکیت. مادر اثبات مالکیت پدر بزرگ را طرح کنید به دلیل اینکه مسائل حقوقی هر مورد به تفکیک باید طرح و بررسی تا منتج به صدور حکم شود.موفق باشید.