اعلام بطلان معامله یافسخ معامله

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دریک قراردادفروش زمین شرط فاسخ گذاشتن وامکان فسخ یابطلان معامله قویامتصوربود .فروشنده پدرم بود،پس از فوت پدرم خریدار قولنامه راروکرد وازماسندخواست متوجه شدیم خریدار باپسرعمو م،تبانی کردن ویه وکالتنامه دستنویس ازپدرم جعل کردن وبا خریدار معانله رو نهایی کردن تسبت به وکالتنامه ادعای جعل کردم وهم شکایت فروش مال غیر،ایاارسال اضهارنامه به عنوان اعلام فسخ قرارداد، تنفیذ ویااجازه قرارداد محسوب میشه؟الان مادرم هم فوت کرده ضمن اینکه مادرم به کلی دراین قضایانبودن یعنی مریض وساکت بودن،الان احازه مادرم هم به من رسیده،ممنون ا راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. ارسال اظهارنامه اعلام فسخ قراردادباتوجه به عدم اطلاع شماازفضولی بودن معامله وفروش مال غیرصورت گرفته،تنفیذمحسوب نمی شود.پس ازفوت مادر،سهم الارث وی به ورثه ی ایشان من جمله شمامنتقل می شودولی درهرصورت ارسال اظهارنامه به منزله تنفیذنمی باشد‌.البته بایدبررسی کنیدکه آیاپدرشمابعنوان فروشنده زیرقولنامه راامضاءکرده یاخیر.اگرامضاءکرده باشد،وکالتنامه اهمیتی نداردجعل شده باشدیانشده باشد.ملاک امضاءپدرشماست.برای بررسی دقیق ترمی توانیدبایکی ازهمکاران وکیل مشاوره تلفنی انجام دهید.موفق باشید