ابطال سند رسمی به دلیل هبه

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من سه دانگ ملک خود را به همسرم دادم ایشان هیچ پولی نداده تمامش را من دادم اسنادش هست قولنامه اول به اسم من صادر شد به خاطر وام بانکی سه دانگ به نام ایشان زدم وسند صادر شد وبه نام ایشان الان سند ازاد است الان میتوانم از طریق رجوع ازهبه وطرح دادخواست مالم را برگردانم ده ماه است رفته مشکل داریم امکان برگشت از طریق هبه وجود دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت اثبات هبه یا بیع صوری امکان پذیر است نیازمند بررسی جواب و‌توضیحات شفاهی بیشتری است برای ارشاد