خسارات مالی ناشی از تصادفات رانندگی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده با خودرو وانت تصادف کردم برج 7 و طرف مقابل مقصر است و رای دادگاه بهم ابلاغ شده و من با این خودرو خرج خونه در میارم میشه این مدت که نیومده خواب خودرو گرفت 6 ماه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده و تاریخ ابلاغ رای و اجرای احکام میشه مطالبه کرد اما بعضی قضات نمیپذیرند به دلایلی‌. میتونید برای اگاهی از جزییات تماس تلفنی برقرار کنید