اتهامات جاسوسی از فضای سایبری

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. بنده حدود 5سال پیش یک نفر با شوخی سایت موساد را معرفی کرد و بنده ناخواسته بدلیل کنجکاوی وارد سایت شدم و با حالت مسخره مشخصاتم را ثبت و چندتا فایل دینی از اینترنت دانلود کردم و برایشان فرستادم.. حالاهفته پیش بمدت 5روز بازجویی اطلاعات بودم. و سند آمدم خونه/ اتهام جاسوسی برایم زده شد.
حالا چکار کنم؟؟ روال پرونده چطوریه؟؟
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابتدا اعلام جرم و تفهیم اتهام میشه و بعد در شعبات بازپرسی فرصت دفاع و ارائه مدارک و شواهد بهتون میدن. در خصوص جزییات پیشنهاد میکنم تماس تلفنی برای مشاوره برقرار کنید