ابطال سند رسمی به دلیل جهل

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ما یک صلح نامه بلاعوض (دستی )تاریخ 16 تنظیم کردیم در ارتباط با دو دانگ‌ خانه بدلیل عدم سواد مالک پس از اخذ اثر انگشت از پسر مالک هم به عنوان شاهد کل مفاد زیر صلح نامه دستی را امضا و گواهی کرد و تاریخ 17با مراجعه به دفتر اسناد رسمی به ما وکالت بلاعذل کامل و‌تام تو کلیه امور داد و باز هم با توجه به عدم سواد نامبرده و‌پس از تفهیم سر دفتر به نامبردگان پسر ش به عنوان معتمد پدر و شاهد زیر وکالت را امضا کرد و ما پس از استعلامات لازم در یک دفتر اسناد دیگر سند را به صورت قطعی با وکالت نامه که تنظیم‌شده بود بنام زدم و سند تک برگ بنام خودم از اداره ثبت تحویل گرفتم و سند جدید صادر و تحویل گردید حال پدر با پسر اختلاف پیدا کرده و با مراجعه به دفتر اسناد با سرصدا و جنجال اعلام کرده که من سواد نداشتم و سر من کلاه گذاشتن اما پسر ش حاظر است که طبق مدارک ها تو‌هر مرجعی که لازم باشد گواهی کند و شهادت دهد که پدرش دروغ میگوید و همه چی قانونی بوده و درجریان تمام مراحل صلح و انتقال بوده و در سلامت کامل عقلی و جسمانی بوده میخواستم ببینم پدر میتونه خدشه ای به سند وارد کند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابطال اسناد رسمی نیاز به ادله اثباتی قویی داره و‌به صرف ادعا امکان ندارد