ابطال اسناد رسمی و صدور سند مالکیت

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

منزلی به نام پدر من بوده که بیش از 20 سال پیش در اداره ثبت اسناد دیدم که بدست مادر بزرگم قولنامه شده
اماقسمتی حدود 30 متر قید شده که فروخته نشده
از کارمند اداره ثبت اسناد پرسیدم که آیا مادر بزرگم وکالت داشته که کارمند اداره گفد در متن وکالت ثبت نشده و برگه وکالت هم در پرونده وجود ندارد
خواستم بدانم که من شماره سند را ندارم فقط آدرس را دارم
میخواهم بدانم که در مورد فروش تکل ملک تخلفی صورت گرفته ؟

درمورد قسمت فروخته نشده آیا میتوانم آنرا بگیرم خدایی خودم الان کرتن خوابم

ی زمین هم قولنامی فروختم طرف سند رو از من گرفت و مابقی ماند جهت امضاء محضر را نداد
یک بار شکایت کردم اول به من رای داد و بعد بی دلیل به نفع خریدار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوال شما دقیق نیست و مشخص نیست شما دقیقا در چه خصوص مشاوره میخواهید