اثبات بیع و الزام به تنظیم سند

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام یه قطعه زمین تو شمال خریدم دو سال پیش که مالک اولی با اینکه خودش چند سال این ملک برای فروشنده من اجاره میداده به خواهرش الان اومده ادعا میکنه که گن پولم از اونی که وکالت تام دادم نگرفتم یا امصا قولنامه فروشنده قبل من جعلی است دادگاه حقوقی برای لثبات مالکیت شکایت کردم کسانی که به من ثبل من فروخان اومدن. دادگاه اعلام فروش کردن الان نامه کارشناسی اومده کارشناسی چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اول باید دید دادخواست طرف دعوا تحت چه عنوانی است سپس مشاوره داد ولیکن احتمالا یا کارشناسی نسبت به ملک‌است یا کارشناسی خط