امکان اثبات مالکیت با وکالتنامه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا وکالت بلاعزل مسکن مهر که هنوز اسنادی برایشان صادر نشده مالکیت را اثبات مینماید لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه قصد خریداری مسکن مهر فاقد سند دارید ابتدا مبایعه نامه تنظیم نموده و سپس نسبت به اخذ وکالت تام به قید اسقاط حق عزل وکیل ،حق ضم امین و وکیل و حق انجام مورد وکالت به مباشرت موکل نیز سلب شود.