راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من 13 بهمن یک دست مبل بصورت نقد و اقساط خرید کردم . و در فاکتور قید شده 30 روزه تحویل می‌شود. 14 میلیون نقد و حدود 75 میلیون طی 14 چک ، بعد از گذشت دو ماه هنوز مبل تحویل نشده ، موعد یکی از چک ها هم در سر رسید برگشت زده اند. بنده با توجه به تاخیر از تحویل و اینکه مبل برای ایام نوروز و رفت و آمد میهمانان لازم داشتم و اینکه بدون تحویل جنس چک بنده را برگشت زده اند ، می‌خواهم پول خود را پس بگیرم و خسارت تاخیر و برهم خوردن برنامه های نوروزی بنده شده و خراب شدن اعتبار حساب بنده شده ، اخذ کنم. لطفا راهنمایی کنید وضعیت حقوقی مشکل بنده را و راه حل پیگیری شکایت به چه صورت انجام دهم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما یک اظهارنامه برایزمخاطب ارسال کنید وحداکثر ظرف یک هفته مهلت بدهید که مبل ها را تحویل دهد درغیر این صورت از طریق مرجع قضایی اقدام می کنید. در صورتی که به اظهارنامه پاسخی داده نشده آن زمان باید طرح دعوا نمایید. جهت آگاهی از روند طرح دعوا تماس بگیرید.