تخلیه عین مستاجره تجاری

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال نومبارک.
ببخشید من داخل یه گاراژی که همشون هم تعمیر کار ماشین هستن یه دهنه مغازه 12ال13,سال پیش کرایه کرده به مبلغ سه ملیون جلو دادم وماهیانه 250هزارتومان قرارداد نوشتم.
تااینکه 4ال5سال پیش واسم یه مشکلی پیش اومد نتونستم دورست سرکار برم حال روحیه خوبی نداشتم یا نمیرفتم یا اگه میرفتم زودی برمیگشتم خلاصه تو این مدت من کرایه ندادم تا اینکه برج 4سال1402بود که بهم گفتن خالیش کن تا بقیه مالکین که از خارج اودن برن باز باهات قرار داد مینویسم ولی نیازی نیست وسیله هاتو ببری همه رو جمع کن بزار داخل یه صندقچه ولیست کن که چی داری داخل مغازه که بعد اومدی بدونی چی داشتی مشکلی پیش نیاد بعد گفتن بهم که در مغازه رو قفلش کنم کلیداشو بدم به مغازه جفتیم که اونم میکانیک من جلوبندی سازم الان که بهشن میگم مغازمو بدیت نمیدن میگن که تو کرایه ندادی دیگه بهت نمیدیم مغازرو بیا وسایلتو ببر بهشونم میگم حساب کنید چقد بده کاربهتون تا پرداختش کنم میگن نه بعدش این ملکشون درکل یه سند بیشتر نداره یعنی فقط سند کف گاراژ هست بقیش که ده تا دهنه مغازه میشه همشون بدون سند وغیره قانونی ساخته شده مجوز ندارن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای پاسخگویی بهتر است ابتدا قرارداد اجاره شما مطالعه شود سپس با بررسی جوانب مشاوره داد