شکایت تهدید و‌ مجازات آن

دسته بندی : کیفری | تهدید
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر ،بین شوهرم و پدرم دعوای کوچکی صورت گرفت و شوهرم فحاشی کرد و پدرم هم فقط به او گفت تیکه تیکت میکنم و یقه اش رو گرفت نه کتکی زد نه هیچ دیگه
حالا شوهرم شکایت تهدید به قتل و ضرب و جرح عمدی کرده که چند روز دیگه نوبت رسیدگی داریم و از طریق دوربین مداربسته و ضبط صدا این ها رو به دادگاه ارائه داده
رای دادگاه چی میشه؟
ما باید چیکار کنیم لطفا بهم کمک کنید پدر من بنده خدا نه اهل دعوا نه کتک زدنه اینم به خاطر اذیتهای شوهرم نسبت به من اولین بار یقشو گرفت همین فقط
لطفا کمکم کنید من چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه فقط یک دعوا خانوادگی بوده و سابقه نداشتن پدر شما و‌در نظر گرفتن سن ایشان دادگاه میتواند از‌جهات مخففه استفاده کند