شکایت از مامور به دلیل رفتار ناشایست

دسته بندی : کیفری | توهین
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
توقیف خودرو
بنده در حین عبور از پلیس راه نیرو انتظامی اقدام به توقف خودرو اینجانب نموده و درخواست مدارک خودرو نموده است بنده از خودرو پیاده شده و مدارک تقدیم مامور نیرو انتظامی گردیده که در حین صحبت مامور دیگری به داخل خودرو رفته و اونو بزور به داخل پارکینگ نیروانتظامی برده‌اند بدون عدم ارائه حکم و سوال پرسیدم از مامور که مشکل چیه؟ چیزی نگفتن تا خودرو رو به داخل بردن و بعدن اعلام کردن که خودرو عقب آن بلندتر است، حال با بد رفتاری و توهین بردن خودرو بزور به پارکینگ و حتی مدارک اینجانب را نیز به من ندادند میتوانم شکایت اساسی کنم و به نتیجه برسد؟ بشدت از این موضوع نارحتم.
با تشکر از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما حق شکایت دارید و‌نتیجه گرفتن منوط به به اثبات آن است که قاعدتاً در ان‌شرایط مدرکی دال بر اثبات ادعای شما وجود ندارد