ورود به عنف و شروع به تجاوز

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مامانم اینا رفته بودن روستا من تنها بودم
بد سه تا پسر اومدن در زدن رفتم وا کردم گفتن منزل آقای عبدی گفتم نه اشتباه گرفتین رفتن
موند بد ی رب دوباره در زدن ی پسره تپل اومد خونه
بد ده دقه گف جلو درو نگا کن ببین کسی نیس منه احمق هم نگا کردم
بدش این رف..
نگو رفیقای این فیلم گرفتن از دراومدن بیرونش بد گفتن بریم ب باباش نشون بدیم ، از اون طرف ی پسره ب اسم مرتضی مقدم ، پسر خاله ی مهران پوشان اینارو میگیره و اینا دعوا میکنن پاک میکنه فیلمو
بد مرتضی میاد جلو در ما بم میگه بابات کجاس و اینا من میگم بیرونن میاد تو میگه توام مثل خواهر من من نمی‌خوام فلان اتفاق بیوفته
من اینو پاک میکنم ب شرطی ک بام باشی من اونجا گریم گرفته بود قبول کردم عین احمقا این رفتش
الان من نمی‌خوام باهاش حرف بزنم
ولی این ولم نمیکنههه
میگم بیا رفیق باشیم بجا رل
میگه من از این رابطه فقد بهم رسیدنشو دوس دارم
نمی‌دونم بهم میرسیم
خودشم شاخه کله شقع گاوع
میترسم سر ب سرش بزارم دوباره یکاری کنه
نمی‌دونم چیکار کنم
تهش خودکشیه

بدتر از این می‌دونی کجاس

اینجاس ک اومده حیاطمون ، بزور منو ع لب بوس کرده 🙂

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیلی مفهوم دقیق سوال و خواسته شما مشخص نیست اگر میخواید اقدام به شکایت کنید و یا راه حل قانونی مشاوره تلفنی رزرو کنید