نحوه شکایت سرقت صبط خودرو

دسته بندی : کیفری | سرقت
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید خدمت شما
بنده از همسایه ظبط خودروی خریداری کردم به مبلغ روز که نصف مبلغ رو نقدا پرداخت کرده و الباقی قرار شد در موقع تحویل کارتن ظبط فردا آن روز پرداخت کنم که فردای آن روز کاشف به عمل آمد که ظبط سرقتی می‌باشد و صاحب ضبط از فامیل های سارق هستن که این رو یکی از دوستان بنده گفت بهم بنده هم گفتم مشکلی نیس ظبط رو پس میبرم میدم بهش پیام های سارق در گوشی بنده هست که گفته ظبط را بیار پول شما را پس بدم که در موقع تحویل میخواست پول بنده رو نده و با برادر بنده شروع به درگیری شدن و فامیل های سارق و صاحب ظبط که اونم فامیلش میشد ما را مورد ضرب جر قرار دادن و گوشی بنده و مقداری پول نقد از ما سرقت کردن
و متواری شدن بعد ما با پلیس تماس گرفتیم در کلانتری چون آشنا داشتند و پول داده بودن اونا منو هم به جرم مال خر هم سارق نصبت داده بودن چون دیده بودن ما جراحت زیادی وارد شده به دروغ میگفتن که ما اصلا سارق را نمی‌شناسیم وسط درگیری ظبط ما پیدا شده و چون سارق فامیل بوده اعلام سرقتی هم نشده بود و در کلانتری مارو با اجبار وادار به رضایت کردن و اونا هم به ما رضایت دادن که شکایتی نصبت بهم نداریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود سوالتان مطرح نکردید ولیکن الان نسبت به یکدیگر رصایت دادید امکان شکایت ندارید