سلام بنده متاهل و دارای چهار فرزند هستم یه شخصی دیشب با درب منزل من مراجعه کرده

دسته بندی : کیفری | توهین
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده متاهل و دارای چهار فرزند هستم یه شخصی دیشب با درب منزل من مراجعه کرده و با توهین و افترا و یه مشت حرفای موهوم و بی پایه ذهن همسر من را خراب کرده که از دیشب تا حالا دیگه اوقات شیرین ندارم از طریق پلاک ماشین اطلاعات من رو در آورده و به همسر من گفته من بازن دیگه ای در ارتباطم من برای شکایت چی بنویسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر از باب افترا و توهین و مزاحمت و ایضا تهدید می توانید اقدام قانونی نمایید و ادله خود را ارایه دهید...موفق باشید...در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و نیز تنظیم شکواییه از سایت اقدام نمایید.....