فعالیت در شرکت هرمی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت اساتید بزرگوار
بنده اواخر سال 1401 به واسطه دوستم وارد سرمایه گذاری در یک شرکت به اسم اوربیت شدم و مبلغ 2000 دلار به صورت ارز دیجیتال(تتر) به کیف پول ایشان واریز کردم و نامبرده بنده را تحت عنوان خرید زمین مجازی از شرکت و پرداخت سود ماهیانه تا دوسال ثبت نام نمود و پس از بازهم با دعوت ایشان بنده بعد از گذشت یکماه تعداد 6 نفر از دوستان و فامیل را وارد این کار کردم .
از آن زمان تا کنون تنها تعداد 4سود به ماه پرداخت شده و زمین مجازی هم واگذار نگردیده و مشخص شدهکه شرکت هرمی بوده است
آیا بنده و کسانی که همراه من سرمایه گذاری کرده اند میتوانیم به عنوان مالباخته شاکی فرد مورد نظر شویم ؟؟وآیا منتج به جبران خسارت از سوی دعوت کننده خوهد شد یا خیر
با سپاس از شما بزرگواران

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز اولا فعالیت شرکت های هرمی در ایران غیر قانونی است و شخص مشارکت کننده در صورت عدم آگاهی اب نوع فعالیت شرکت از نظر کیفری دارای مسئولیتی نیست اما در خصوص سرمایه گذاری شما میتوانید از طریق حقوقی اقدام‌نمایید البته با تومه به واریز پول به کیف پول دیجیتال باید این واریز پول را اثبات نمایید