راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌عرض ادب ،تبریک سال نو
بنده لوازم خانگی مارک الجی خرید کردم و فروشنده مبلغی به صورت نقد و مبلغی به صورت چک دریافت کرده ولی عکس فاکتور رو دارم ولیباری که فرستاده مارک دیگه هستش ،اگر ممکنه بفرمایید با چه موضوعی شکایت کنم و اینکه میتونم به حق و حقوقم بریم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما باید یک اظهارنامه برایشان ارسال کنید ودرصورتی که اقدامی ننموده اند طرح دعوا نمایید.