طرح ‌دعوا انتشار عکس و اطلاعات شخصی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با پسری چن سال بود دوست بودم الان که کات کردیم عکس خصوصی مو پست و استوری میکنه تا باعث آبرو ریزی بشه لطفا راهنمایی کنین پولم ندارم کاری کنم خواهش میکنم؟ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید با طرح دعوی در دادسرا بابت انتشار عکس های شخصی شکایت نمایید و‌با ارجاع به پلیس فتا رسیدگی خواهد شد مستندات را جمع آوری کنید