الزام‌به انجام تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .ساکن شاهرود هستم .و تولید کننده مکمل غذایی .به یک شرکت مراجعه کردم و قرارداد بستم در زمینه جواز کسب ثبت برند و سیب سلامت .توافق شد صد میلیون بدم و در ابتدا 50 میلیون کارت کشیدم و قرارداد رو گرفتم .الان نزدیک یک سال هستش هیچ کاری انجام ندادن و منو سرگرم کردن که مدت قرارداد که یک سال هستش بگذره.الان قصد شکایت دارم .لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید الزام طرفین قرارداد خودتون رو بخواهید البته بهتر است قبل از هرگونه طرح دعوا قرارداد شما و ضمانت های اجرایی مطالعه شود