رضایت در شکایت کیفری

دسته بندی : کیفری | تهدید
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

والله نمیدونم اقاهه چون بابا رضایت نداد عصبانی شد خواست اذیت کنه الان حدود 25 روزه پرونده دستشه بابام الان سه ماهه خونه منه و از خونه خودش به خاطر آزار و اذیت و فحاشی اونا فرار کرده منم تو خونه خودش نمیتونم برم بهش برسم 6 ساله بهش میرسم الان یه یاله اومده طبقه پایین نشسته منو فراری داده از خونه پدرم اونم اذیت میکنن بهش نسبت زوال عقل دادن در حالیکه پدرم حافظش درسته مونده شکایت کنه یا رضایت بده از طرف دیگه هم به خاطر سکایت من از برادرم به خاطر ضرب و جرح من پدرم شاهد سده اینا بیشتر اذیت میکنن موندم چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و‌احترام در صورتی شکایت در دادسرا توسط شاکی پیگیری نشود پرونده مختومه خواهد شد و مشکلی پیش نخواهد آمد.