مزاحمت و تهدید به فروش ملک

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام.ببخشید همسایه طبقه پایینمون به زور میخواد خانه مارو که طبقه دوم هست رو ازمون بخرن،ومیگن این خونه مال منه.حتی پاسگاه هم احضارشون کرد ولی فایده نداشت،چکارکنیم ما قصد فروش نداریم.چه کاری بکنیم که دست ازسرمون برداره و بزاره زندگیمون رو بکنیم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و درود و تبریک سال نو خدمت شما کاربر گرامی به هیچ وجه امکان خرید منزل شما توسط دیگری وجود ندارد مگر با رضایت شما و بهترین کار اهمیت ندادن به سخن طرف مقابل میباشد و درصورتی که رفتار طرف مقابلتان منجر به مزاحمت و تهدید شود شما میتوانید از ایشان شکایت نمایید.موفق باشید