عدم حضور در دادگاه کیفری و عدم معرفی وکیل

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض ادب.
من یک پرونده کیفری دارم و آخرین ابلاغیه از سمت دادگاه این بوده که تا 10 روز مهلت دارم وکیلم را معرفی کنم در غیر این صورت وکیل تخسیری برام گرفته می‌شود. از اون ابلاغیه به بعد من به دادگاه مراجعه ای نداشتم و همش منتظر جلسه دوم دادگاه هستم. مبخواستم بدونم برای وکیل تسخیری هم حتما باید به دادگاه مراجعه کنم؟ اینکه الان 2 ماه از اون ابلاغیه میگذره و خبری نیست آیا مشگلی برای من داره من به دادگاه حتما باید مراجعه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اهمیت اتهام انتسابی مراحل رسیدگی باید با حضور وکیل دادگستری طی شود و قانونا چنانچه پس از اخطار وکیل تعیینی معرفی ننمایید دادگاه رایا اقدام به تعیین وکیل تسخیری خواهد نمود عدم پیگیری و عدم ارائه توضیحات به وکیل باعث خواهد شد که وکیل در هنگام دفاع مطالب موثری ارائه ننماید ، پیشنهاد میگردد در اولین فرصت وکیل تعیینی معرفی نمایید با معرفی وکیل تعیینی وکیل تسخیری ممنوع المداخله خواهد شد جهت دریافت مشاوره تخصصی میتوانید از طریق همین پنل مشاوره تلفنی رزرو نمایید.