خلع ید از ملک مورد اجاره

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. من در ملکی مستاجرم. که صاحبش شوهرخواهرم بودکه بعدا به اسم خواهرم کرده بود که خواهرم هم به شخص دیگه ای فروخته. متاسفانه شوهرخواهرم به خاطر پرونده مالی زندان هست و خواهرم هم متواری هست. مالک به من برای خلع ید شکایت کرده و متاسفانه حکم گرفته و الان رفته اجرای احکام. ملکی که به من امانت هست و من مستاجرم رو من چه جوری تخلیه و تحویل بدم. وقتی فروشنده متواری هست. و ماخودمون هم ازش خبر نداریم. چه جوررمیشه توقف حکم رو گرفت؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.برای ارسال پاسخ صحیح سوال شما نیاز به بررسی مدارک از سمت شما من جمله دادنامه صادره و اجاره نامه شما می باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست مشاوره تلفنی خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات با بررسی مستندات شما ارسال شود