اعتراض به نظریه پزشکی قانونی

دسته بندی : کیفری | دیه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من شهریور1402 در تصادفی که مقصر نبودم استخوان ترقوه چپم شکست و مقداری جراحات دیگر برداشتم بعد از مراجعه به پزشک قانونی سه ماه طول درمان دادند برج ده که برای معاینه مجدد رفتم متوجه شدم که خیلی از جراحات اصلا ثبت نشده و در مورد ترقوه هم التیام مطلوب زده همان موقع اعتراض کردم که من را نزد پزشک معتمدشان دکتر زارع زاده فرستادند ایشان نظر دادند که ترقوه من سه سانت کوتاه شده و شانه های من 20 درجه کج شده ودست چپم محدودیت حرکتی خواهد داشت بعد از اعلام نظر ایشان به پزشک قانونی برای من مجددا سه ماه طول درمان زد در صورتی که دکتر زارع زاده پایان درمان را اعلام کردند چرا پزشک قانونی سعی در لوث حقیقت دارد و من چه کنم که واقعیت منظور گردد.با سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما اگر نظریه پزشکی قانونی به ضررتان است می توانید به آن اعتراض کرده تا به کمیسیون پزشکی قانونی موضوع ارجاع گردد