مطالبه وجه به طرفیت ورثه متوفی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده سال 1400با آقای صیغه کردم که شغلش دامداری بوده ایشان درسال 1401در سانحه تصادف فوت میکنن گویا به آقای سر خرید و فروش احشام حساب کتاب داشته حالا اون آقا بعداز دوسال از من شکایت کرده درصورتی که من اصلا نمیشناسمش فقط زن صیغه ای اون آقا که فوت شده بوده ام درصورتی که اون آقا هم زن داره هم دوتا بچه و هم پدر و مادرش درقید حیات هستن حالا منا خواستن شورا حل اختلاف آیا من باید بدهی را پرداخت کنم من چطور باید از خودم دفاع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر به عنوان ورثه مرحوم علیه شما طرح دعوا شده باشد باید نسبت به تمام وراث طرح دعوا شود اگر به خواهان مدعی طلب از شماست باید دلایل قانونی ارائه نماید با توجه به توضیحات ادعای ایشان به طرفیت شما راه به جایی نخواهد برد. میتوانید جهت دریافت مشاوره تخصصی از طریق همین پنل تماس حاصل نمایید.