الزام به تحویل مبیع مطابق مبایعه نامه

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من 4سال پیش زمین نسخی خریدم بهمراه مباهیه نامه و تحویل وامضای فروشنده .بعد 4سال فروشنده بدون اطلاع من نقشه ی زمین را عوض کرد و گفته زمین شما کمی جلوتر هست اما متراژ ان تغییر نکرد .ایاچنین چیزی قانونی میباشد؟راهکار چیست ؟ممنون ازپاسخگویی شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما می توانید مطابق مبایعه نامه درخواست تحویل زمین خود را از سوی دادگاه با دادخواستی خطاب به دادگاه نمایید وعنداللزوم درخواست تامین دلیل وتعیین محل دقیق را توسط کارشناس رسمی دادگستری نمایید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید