استرداد طلا یا قیمت آن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
جاریم از شوهرم و همسرش شکایت کرده که موقع خرید خانه مقداری طلا به اونها داده و حالا اداعا میکند که اونها بعد از فروختن خانه باید طلا یا پول طلا را روز به او بدهندخواستم بدونم نتیجه دادگاه چی میشود و شوهرم باید چطور از خودش دفاع کند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ابتدا باید ثابت نماید که طلا را به چه کسی داده بابت چه کاری بوده و‌شرط عودت به چه صورتی بوده است