آیا امکان مطالبه دیه وجوددارد؟

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خدا قوت
وکیل محترم پدر بنده در تیر ماه 1402 ماه محرم دچار حادثه تصادف شدن بعد 6 روز ماندن در آی سی یو به علت ضربه مغزی فوت شدن
خدا بیامرز 59 ساله بود سوارموتور شون بودن که در اتوبانی که تقریبا دور از سکنه هست دچار حادثه شدن شکایت کردیم الان 9 ماه هست میگن باید شاهد بیارین که ماشین بهشون زده متوار ی شده ماهم که ندیم به گفته‌ی مردم که ماشین بهشون زده شکایت کردیم چون کسی دقیق ندیده که بهش ماشین زده دادگاه قبول نمیکنه فقط چو دور از دید مردم بوده فقط میگن ما وقتی متوجه شدیم که پخش زمین بودن سریع به آمبولانس زنگ زدیم حالا بعد گذشت 9ماه هیچ نتیجه ای ندیدم پرونده به خاطر نبود شاهد عینی بسته میشه خواهش میکنم راهنمایی کنید چطور میتونیم خسارت بگیریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باید طرف شناسایی شود که اگر آن منطقه دوربین داشته باشد با فیلم های دروبین می توان آن را شناسایی کرد.