مطالبه اجاره بهای سیم کارت

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باعرض سلام وتبریک سال نو.بنده محمودی هستم.
سوالی که جوابش برای من ازاهمیت زیادی برخورداراست راجع به خط موبایل واستفاده تبلیغاتی دیگران جهت معرفی وفروش کالای تجاریشان است.
حدود یک سال پیش یکی ازدوستانم که لاستیک ماشین اقساطی میفروشدبهم گفت برای تبلیغ لاستیک درفضای مجازی(بازار)نیاز به دهها خط موبایل دارم وچون مخابرات به هرکسی بیشتراز10خط نمی‌دهدو من همشوگرفتم بیاتابه نام توهم هرچقدرکه می‌توانیم سیم کارت اعتباری بگیریم خودم هزینه اش رامی دهم وباآن تبلیغ میکنم وهروقت نیازشون نداشتم پولشونوازت میگیرمو بهت برشون میگردونم .
بعدش باهم رفتیم 6تاخط اعتباری همراه اول بنام من گرفتیمو فعالشون کردیمو باهاشون شروع به تبلیغ توی دیواروچنتااپلیکیشن دیگه کرد که تابه امروز ادامه داره.حالا:
سوالم اینه اولن چون خط بنام منه وباهاش توی فضای مجازی داره تبلیغ میشه فردا مشکلی برای من پیش نماد؟
دوم:آیاایشون بایدبه خاطراستفاده ازسیم کارتهای من هزینه ای به بنده بپردازد،واگراینطوراست من تحت چه عنوانی بایدآن رامطالبه کنم وچطوری میزانش را( مبلغش را)معیین می کنند.
درآخر آرزو ی بهاری خوش وسالی پربرکت راآرزومندم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مسئولیت کیفری هر گونه سو استفاده از خطوط تلفن همراه مذکور برعهده شماست .در مورد سوال دوم شما می توانید اجرت المثل استفاده از خطوط تلفن همراه مذکور را از وی مطالبه نمایید