تقاضای صدور قرار تامین دلیل

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
بنده پنجم عید دوشب با نیوجرسی شهرداری تصادف کردم به پلیس زنگ زدم وخواستار کروکی شدم ایشان پلیس گشت فرستادند وگزارشی پرشد مبنی برضرروزیان ناشی ازاین برخورد ووقتی خواستار کروکی شدم گفتند لازم نیست وپلیس راهور هم به صحنه نمی اید
باهمان مدارک وگزارشات به بیمه مراجعه کردم که گفتند بدون کروکی بالای سی تومن جریمه نمیشود داد
اکنون سوال من اینه چه جوری میتونم خسارت بالای سی تومن رو جبران کنم باتوجه به اینکه ماشینم بیشترازاینا خسارت داره

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر تامین دلیل توسط کارشناس رسمی دادگستری تنظیم وبه شورای حل اختلاف تحویل دهید تا کارشناس رسمی دادگستری ضمن ترسیم کروکی نسبت به تعیین خسارت وارده نظریه خود را اعلام نماید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید