تقسیم ماترک بین فرزندان

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
من دایی هام سهم ارث مادر و کلا خواهراشونو به صورت غیر منصفانه تقسیم کردن و فقط یه زمین بی ارزش سهم خواهرا شده میگن که خود پدربزرگم اینجوری خواسته اما ما مطمئن نیستیم از صحتش و نمیدونیم چیکارباید بکنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید با طرح دعوی تقسیم ماترک در دادگاه درخواست بدهید. هر شخصی فقط تا 1/3اموال خود میتواند وصیت نماید