اجرت المثل ایام تصرف از سهم الارث

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید سوال من اینه که ما پنج تا برادر هستیم پدر ما یک ساختمان 6 واحدی ساخت و قبل از اینکه ساخت تموم بشه به رحمت خدا رفتن از این 6 واحد ساخته شده کل زمین مال پدرم بود و اون زمان تقریبا 120 میلیون هم هزینه کردن و بعد از فوت شدن پدرم سه تا از برادر هام هر کدوم نفری 20 میلیون برای ساخت خونه پول آوردن الان همون سه تا برادر میگن 6 واحد رو بفروشیم برای مادرمون یه خونه کوچیکی بگیریم باقی رو تقسیم کنیم ارث هامون رو ببریم اونا میگن ما بخاطر اون 20 تومن نفری یه واحد سهم ما میشه اونش به کنار یچیزه معلومه حساب و کتاب میشه فقط سوال من اینه که اونا متاهل بودن تو‌ یه واحد مستقل بودن ولی من مجرد بودم با مادرم بودم می‌خوام بابت این تقریبا 18 سالی که اونا از این واحد ها استفاده کردن از سهم پدری من نبردم می‌خوام ببینم میتونم چیزی بگیرم یا نه ؟؟ امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید ممنونم مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، اولا اینکه برادران شما نفری بیست میلیون آورده داشتن دلیل نمیشه نفری یک واحد برای خود صاحب بشوند ، البته اگر قراردادی فیمابین تنظیم نشده است، آنها میتوانند بعد از تقسیم و فروش بیست میلیون تومان را به قیمت روز بردارند، دوما درمورد سوال شما بنظر میتوانید به نسبت سهم خود و مادرتان در صورتیکه ایشان هم با شما هم عقیده باشد مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را نمایید.