آیا در فرض سوال اثبات اینکه مال مسروقه هست وجوودارد؟

دسته بندی : کیفری | سرقت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من کارم ضایعات و چندین مرتبه از اقایی که برام ضایعات قیچی خورده حلب میورده خریداری کردم به بالاترین قیمت و وجه را به حساب ایشان واریز کردم و بعد یک مدت مشخص میشه که اقایی که بار به من فروخته سارق هستن و در یک شرکت کار میکنن حالا صاحب شرکت میگه تو مال خر هستی و مال از این اقا خریدی
ایا ضایعات که بصورت قیچی خورده بوده و با نرخ روز و بالا خریداری کرده ام و وجه را به حساب فروشنده واریز کردم رد مال به من تعلق میگیره یا به سارق ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که مسروقه بودن مال ثابت شود رد مال صورت می گیرد ودر صورتی که شما اطلاع از این موضوع نداشتید وبتوانید آن را ثابت نمایید تبرئه می شوید ومی توانید برای پولتان درخواست مطالبه وجه علیه طرف مطرح نمایید.