دادخواست الزام به تقسیم بر اساس هبه نامه

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر حیاط مسکونی به اسم خودم سند شش دانگ هستش سال 97 سند گرفتم تک برگی یه تقسیم نامه دارم از ماترک پدر مرحومم که خواهرام بخشیده بودن بهم حیاط مسکونی رو چند سال پیش خواهرام شکایت کردن و گفتن که ما حیاط و خانه مسکونی رو نبخشیدیم با اینکه من همون تقسیم نامه رو با شاهدهایی که در پایین همون تقسیم نامه بودن به قاضی ارائه دادم ولی بازم قاضی پرونده رای به نفع خواهرام داده و حکم به فروش حیاط مسکونی داده راهنماییم کنین چکار کنم با اینکه تقسیم نامه دارم و امضاع اثر انگشت خواهرام هم پای تقسیم نامه هستش و پنچ تا هم شاهد دارم من جمله همون روحانی که تقسیم ماترک کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،بهتر است ابتدا اسناد شما مشاهده شود ،اما به طوری شما باید دادخواست تایید هبه نامه بر اساس آن تقسیم نامه و مفاد آن بدهید