دادخواست صدور اجراییه چک

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر تقریبا دو سال پیش به یک شخصی پول دادم صدوشصت ملیون قرار بود ماهانه به من سیزده تومن بده کلا هفت تا داده گفت دیگه پول ندارم نمی‌تونم بدم من ازشون یک چک صدوشصت ملیونی داشتم گفتم اشکال نداره پول خودمو بده چون آشنا بود گفت چند ماه وایسا میدم پولو نداد من چک روبرگشت زدم یک چک صد ملیونی بهم داد گفت بقیه رو هم بهت میدم چون فامیل بود قبول کردم الان چک صدملیونی من رو ده ملیون ثبت کرده و میگه کل پولتو بهت دادم به نظرتون باید چکار کنم الان شکایت کردم از برج هشته ولی فعلا به نتیجه نرسیدم میشه کمکم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.چنانچه چک دریافت شده از سوی شما از چک های صیادی بنفش رنگ می باشد شما می توانید درخواست صدور اجراییه نمایید و بلافاصله پس از صدور اجراییه نسبت به توقیف اموال و النهایه جلب وی اقدام نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم