چگونگی اقدام برای فسخ قرارداد

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من خودرو ای رو به عنوان چند تکه رنگ در بنگاه از شخصی خریداری کردم.بعدا امضای قرارداد و پرداخت تمام وجه و مراجعه به کارشناسی رنگ متوجه شدم خودرو تمام و رنگ است و بسیاری از قطعات تعویضی است‌.علاوه بر آن بعضی قطعات خودرو مانند سیستم صوتی را نیز از ماشین برداشته اند و دیگر پاسخگو نیستتد.
برای شکایت و دادخواست فسخ،باید به خیار عیب اشاره کنم یا خیار تدلیس یا هردود؟
آیا حتما اول باید اظهارنامه برای شخص بفرستم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پیشنهاد میگردد ابتدا با ارسال اظهارنامه رسمی اراده خود مبنی بر فسخ قراداد را به طرف مقابل اعلام و استرداد ثمن را برابر قرارداد مطالبه نمایید چنانچه در مهلت اعطایی اقدامی صورت نگرفت میتوانید دادخواست فسخ معامله به استناد خیار تدلیس و خیار عیب مطرح نمایید.