چگونه طرح دعوی به منطور احقاق حق صورت گیرد ؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم بنده ملکی در سال 97 به مبلغ 470 میلیون تومان نقداً فروختم و قولنامه در املاک ماند ولی امضا زدیم درست روز 29 12 97 بود که قرار شد تا 10روز ایشون تصفیه کنند و در قرارداد برای ضرر زیان یک ریال نوشته شد چون نقدی بود معامله که رفت شکایت کرد قولنامه از اتحادیه کپی گرفت و آمد شکایت کرد و ملک تحویل گرفت چند بار شکایت کردم تاییدیه فسخ جواب نگرفتم دوباره بطلان به لحاظ ثمن معامله وم مستغ العیردر امدن‌ ملک داده‌شده بود برای ثمن معامله چون تو یک عدد ملک به من داده بود که ملک به من تحویل نداد ملک منم تحویل گرفت آلام چه شکایتی کنم باید برای پولم با ملکی که به بنده تو معامله داده تورو خدا کمکم‌کنید زندگیمو یع کلاهبردار نامردگرفته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام طبق فرمایش شما چنانچه شما فروشنده هستید و ثمن معامله را به مبلغ 470 میلیون فروخته اید که موضوع حل است ولیکن اگر مقصود شما این است که ثمن معامله علیرغم قرارداد پرداخت نشده باید تقاضای استرداد ثمن معامله با کلیه خسارات وارده بانضمام خسارات تاخیر تادیه را از خریدار مطالبه کنید. یا تقاضای ابطال معامله. و تحویل مبیع را بنمایید موفق باشید.