بطلان معامله به دلیل عدم‌امضا قرارداد

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من املاک فروشنده تهران مزرعه گیلان خریدار هم گیلانی روز نوشتن فروشنده نبود خریدار امضا کرد و نصف مبلغ به حساب فروشنده ریخت که بقیه در 3فقره چک بعد از یک ماه چک رو نیاورد و نتونست پول جور کنه که آمد گفت میخوام فخس بکنم ولی فروشنده پول نداشت بهش بده وخریدار رفت شکایت کرد الان من چه باید بکنم که فروشنده امضا نزده بود و من قبلن هم چند زمین به همین صورت واسش خریدم یا فروختم که یه تاریخی می‌آمد دفتر خونه.بخاطر امضا نکردن من چیکار بکنم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که احدی از طرفین قرارداد را امضا نزده باشد قرارداد مذکور هیچ اعتباری ندارد و معامله باطل محسوب می شود و شخصی که پول داده می تواند مبلغ مذکور را از طرف مقابل پس بگیرد.