قرارداد اجاره و تمدید قرارداد در اجاره نامه

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدود 11ساله تو یک ملکی مستاجرم مالکم ایران زندگی نمیکنه هر سالی که میومد پشت همون قرار داد اولی با هم تمدید میکردیم از زمان کرونا ایشون دیگه ایران نیومدن و ما هر سال با پیام و تماس تمدید کردیم الان اومدن ایران میگن میخوان ملکشونو بفروشن موعد من 7ماه مونده میتونن منو از اینجا بیرون کنن به دلیل اینکه قرارداد نداریم این چندین سال که نیومدن ایران؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز. اگر بصورت پیام هم تمدید کرده باشید و توافقات از راه دور انجام شده باشه معتبر بوده و حق فسخ قرارداد رو ندارن. مگر اینکه بدون اطلاع صرفا ماهانه اجاره رو واریز کرده باشید. اگر متوجه نمیشید تماس داشته باشید