آیا باید هزینه های آزمایش پرداخت شود؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من برای اهدای تخمک و گرفتن هزینه اون پیش دکترم رفتم و اون منو به ی خانمی ک کارش این بود و برا ی مرکز دیگ کار می‌کرد معرفی کرد و اون خانم ب من گفتن آزمایش باید بدی و رفتم دادم و گفتن همه هزینه ها با خودشونه در عوض باید مدارک من دست اون خانم باشه تا من یهویی تصمیم نگیرم ک ن انجام نمیدم شناسنامه و کارت ملیم، بعد از آزمایش چند ماه طولش دادن و نگفتن و الان بعد چن ما گفتن مشکل داری ذخیره تخمدانت پایینه نمیتونی اهدا کنی اگ مدارکت رو میخوای باید هزینه ویزیت پزشک و آزمایش رو پرداخت کنی تا مدارکت رو تحویل بدم در صورتی ک من با جای دیگ ایی صحبت کردم و حتی خودشون هم گفتن در صورتی ک بدن شما مشکلی داشته باشه هیچ مبلغی پرداخت نمی‌کنید چون اون آزمایش ب درد منک نمیخوره من بخاطر اونا آزمایش دادم. الان حق با منع یا اون؟ باید پول بدم تا مدارکم رو بگیرم،؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر ویزیت وآزمایشات لازم همگی مستلزم پرداخت هزینه هستند وشما باید هزینه های مربوط به آن را پرداخت کنید. عدم حصول نتیجه در اختیار پزشک نیست .