فقدان وصف معاونت و مشارکت در کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بازاریاب هستم با تایید رئیس شرکت بار ب مشتری ک از طرف من معرفی شد دادیم ک کلاه بردار از اب دراومد ولی کل تاییدیه های مشتری ها و استعلام حساب ها و حتی خروج بار با خود رئیس شرکت هستش البته شرکت با من قرداد رسمی نداره کلا بدون قرارداد کار میکنم مشتری هم متواری شده میخواستم ببینم ک شرکت میتونه شکایت برعلیه من انجام بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی خیر امکان شکایت به طرفیت شما مطرح نیست چرا که شما در رکن مادی علی فرض المحال شرکت نداشته‌اید یعنی نمی‌توانند علیه شما تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنند حتی نسبت به آن فردی که اجناس را دریافت نموده چون صرفاً یک قرارداد حقوقی است و از پرداخت مبلغ اجناس خودداری کرده تعیین وصف کلاهبرداری دور از ذهن است