طرح دعوی مزاحمت ملکی

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من 7 سال پیش در یک ساختمان 3طبقه که هر طبقه یک واحد بود اقدام به خرید طبقه دوم نموده ام در زمان ثبت سند متوجه شدم طبقه دوم پارکینگ ندارد فروشنده کل ساختمان یک نفر بوده و ما (دو اشنا یا اقوام)طبقه اول و دوم را خریداری نموده ایم و فروشنده و مالک طبقه اول نسبت به استفاده پارکینگ طبقه دوم اقرار نامه داده اند که بدون مزاحمت برای واحد های دیگر می توانیم استفاده نماییم زمانیکه فروشنده طبقه سوم را بفروش رسانید موضوع را به خریدار اعلام داشت
الان بعد از 6 سال طبقه سوم بابت ورود و خروج خودرو مزاحمت ایجاد می نماید
با توجه به مشخص بودن مکان پارکینگ طبقه سوم الان روند کار به چه صورت می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که فروشنده در دادگاه شهادت میدهد که زمان فروش مراتب اعلام رضایت و‌اذن در استفاده به اطلاع خریدار رسیده میتوانید از وی شکایت کنید